V-Entrepreneurs network breidt uit naar Nederland

Op 26 november wordt het eerste V-Entrepreneurs event in Rotterdam gehouden

In Nieuws door 25 oktober 2018 Laat een reactie achter

Het Vegan Entrepeneurs Network gaat van start in Nederland met een plantbased food evenement in Rotterdam. V-Entrepreneurs brengt pioniers op het gebied van plantaardige voeding en vegan fashion samen.

Stimuleren van plantbased ondernemers

Het netwerk is opgericht door de zussen Mirjam en Franziska Walser. Na hun thuisbasis Zurich is het netwerk inmiddels ook actief in Berlijn. Nederland wordt het derde land waar v-entrepreneurs van start gaat. V-Entrepreneurs organiseert netwerk bijeenkomsten, evenementen, matchmaking en inspiratie sessies voor en door vegan ondernemers. Het netwerk is een non-profit organisatie en heeft ten doel de plantbased bedrijvigheid in Europa te stimuleren.

Lovechock en Jack Bean sprekers in Nederland

Het thema van het evenement in Rotterdam is ‘how to start and grow your plantbased business’ en zal plaatsvinden op maandag 26 november. Naast een introductie van de Walser zussen zal Mathijs Huis in ’t Veld, oprichter van Jack Bean, vertellen over het starten van een plantbased fastcuisine restaurant keten. Jack Bean is tevens de locatie van de avond. Fran Rosario van Lovechock neemt de aanwezigen mee in de reis van rauwe cacao van Ecuador tot de mond van de bewuste consument. Lovechock is gestart in Amsterdam en wordt inmiddels in 22 landen verkocht.

Lidmaatschap van v-entrepreneurs is gratis. Inschrijven voor het event kan nog tot en met 16 november via deze Meetup link.


Leave a Comment

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

If you agree to these terms, please click here.