V-Entrepreneurs organiseert startup event in Utrecht

Locatie is Oproer Utrecht, brouwerij en plantbased restaurant

In Nieuws door 5 februari 2019 Laat een reactie achter

Het Vegan Entrepreneurs Network organiseert haar tweede evenement in Nederland. Na een succesvolle launch in november in Rotterdam spreidt het netwerk haar vleugels uit naar Utrecht.

Succesvolle start

Het Vegan Entrepreneurs Network is in Zwitserland opgericht door de zussen Mirjam en Franziska Walser. Na Zurich, Bern en Berlijn is het netwerk eind 2018 ook in Nederland van start gegaan. Tijdens de eerste editie konden de aanwezigen luisteren naar verhalen van Jack Bean en Lovechock. En kregen de aanwezigen food tastings van Sharp Sharp en Professor Grunschnabel voorgeschoteld.

Veganisme en ondernemerschap centraal

Tijdens het komende event op 25 februari zullen inspirerende sprekers je wegwijs maken in het starten en groeien van je vegan bedrijf. In een avond waar veganisme en ondernemerschap centraal staan doe je praktische ondernemerslessen op, hoor je nuttige ervaringen en leer je over winnende strategieen van andere start-ups. Door middel van meet & greets leren vegan ondernemers elkaar kennen.

Oproer, brouwerij en plantaardig restaurant

De meetup wordt gehost bij Oproer in Utrecht, brouwerij en plantbased restaurant. Geniet vooraf van een heerlijk, plantaardige maaltijd bij Oproer. Speciaal voor V-Entrepreneurs biedt Oproer een 2-gangen menu aan voor 20 euro.

Inschrijven voor het v-entrepreneurs event kan via de deze link.


Leave a Comment

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

If you agree to these terms, please click here.