Vegan slow cooked fastfood keten Taku-Taku is razend populair

De Zweedse keten heeft tijdens de fastfood awards 2018 The Year’s Fast Casual gewonnen

In Nieuws door 1 augustus 2018 Laat een reactie achter

Veganistisch fastfood is de snelst groeiende sector in de restaurantindustrie. Zweden speelt hierin een grote rol wegens de vele vegan restaurantjes. Taku-Taku is een vegan slow cooked fastfood keten en heeft in korte tijd al een groot bereik gekregen. Onlangs is de keten beloond voor haar ambitie in vegan fastfood en heeft de The Year’s Fast Casual gewonnen. 

Taku-Taku heeft vier restaurants in en rondom Stockholm en het doel is om dit te verdubbelen eind 2018 en over een paar jaar 30 filialen te hebben. Het concept bestaat uit vier soorten gerechten, waarin de vulling zelf kan worden gekozen. De opties zijn taco’s, tempeh bowls, wraps of broodjes. De keuzes voor vullingen zijn vegan bulgogi, tikka masala, vindaloo en chili. 


Leave a Comment

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

If you agree to these terms, please click here.